Nu ai prins Rabla Plus?

Îți garantăm noi 10 000 € reducere!*

Volvo XC40 Recharge. Stoc limitat.

Volvo XC40 Recharge

Volvo XC40 Recharge

Avantaj client garantat de 10.000 € cu TVA inclus*

Stoc limitat

Știm că îți dorești o mașină care să se integreze perfect în viața ta mereu, o mașină care să captiveze și să surprindă. Știm că vrei soluții inteligente, inovație de ultimă oră și versatilitate. 

Așa a apărut Volvo XC40 Recharge 100% electric, un SUV cu care nu poți trece neobservat. Cu o autonomie electrică de peste 500 km, cu Google integrat, faruri cu tehnologie Pixel, un design expresiv, adaptabil și inteligent, cu spații de stocare pentru orice, XC40 Recharge 100% electric este perfect pentru agitația frumoasă din viața ta, pentru fiecare zi, pentru fiecare noapte, pentru fiecare călătorie, pentru fiecare moment! 

Iar acum e mai simplu ca oricând să-l achiziționezi!

E așa cum ți-l dorești și vine cu un avantaj client garantat de 10 000 € cu TVA inclus. Solicită mai multe informații la cel mai apropiat Delaer Autorizat Volvo.

Și da, e disponibil pentru livrare imediată, în limita stocului disponibil!

Solicită oferta acum

Alege Volvo XC40 Recharge 100% electric cu avantaj client garantat și livrare din stoc!

Solicită oferta acum

Mai puține minute pentru încărcare, mai mulți kilometri

Sistemele noastre de propulsie de nouă generație cresc capacitatea mașinii tale XC40 Recharge, oferindu-ți o autonomie mai mare și o încărcare și mai rapidă cu curent continuu.

Fără compromisuri

XC40 Recharge nu te forțează să alegi între putere și stilul responsabil de a conduce. Bucură-te de confortul condusului cu o pedală și de accelerația lină, cu zero emisii de eșapament.

Roți spate agile

Modelul XC40 Recharge este disponibil în variantele de propulsie cu motor simplu sau dublu. Propulsia cu un singur motor, acum cu tracțiune pe spate, sporește puterea și agilitatea mașinii, făcându-ți călătoriile și mai plăcute.

VERIFICĂ STOCUL AICI

O experiență pură. Descoperă SUV-ul nostru compact electric.

Până la 500 km

Autonomie electrică

4,9 s

Accelerație (0-100 km/h)

408 cp

Putere

27 minute

Încărcare rapidă 10–80%

Design interior

Privește cu mai multă atenție interiorul modelului XC40 Recharge pur electric.
int-1 int-2
Dotări pentru viitoarea ta mașină

Explorează sistemele unice Volvo

Aer mai curat în interior cu Sistemul Clean Zone (AQS)

La baza CleanZone se află sistemul Volvo Interior Air Quality, care este dotat cu un senzor pentru măsurarea calității aerului care pătrunde în habitaclu. Dacă detectează o scădere a calității - de exemplu, conducând printr-un tunel unde pot fi nivele mari de gaze de eșapament - mașina oprește automat admisia de aer și trece la recircularea aerului.

În plus, tot aerul, chiar dacă este recirculat, trece printr-un multi-filtru care minimizează nivelul de praf, polen și alte particule care pătrund în habitaclu. Un strat de cărbune activ face același lucru pentru mirosurile chimice, cum ar fi cele ale lichidului pentru spălarea parbrizului. De asemenea, filtrează și substanțele nocive, cum sunt particulele de gaz de eșapament.

dot-1

Volvo Cars App

Aplicația Volvo Cars, una dintre cele mai performante din domeniul auto, este un serviciu care îți simplifică viața de zi cu zi și te ajută să obții mai mult de la autoturismul tău Volvo. Printre cele mai apreciate funcții de care vei beneficia, se găsește programarea la distanță a sistemului de încălzire sau răcire pentru ca atunci când pleci, să găsești o temperatură plăcută în mașină și să călătorești confortabil către o nouă destinație. În plus, aplicația oferă informații, manuale, asistență, și pentru autoturismul conectat, starea autovehiculului și comanda de la distanță a unor funcții utile.

dot-2

Sistem camere parcare Bird View 360°

Patru camere de înaltă rezoluție și senzori laterali îți oferă vizibilitate de 360°, crescând percepția asupra obiectelor aflate pe laterala mașinii. Sistemul Volvo Bird View 360° te poate ajuta să parchezi sau să efectuezi cu încredere manevre în cele mai înguste spații.

dot-3

*Ofertă supusă unor termene și condiții. Mai multe detalii la Dealer-ul tău autorizat Volvo Cars.
**Autonomia este în conformitate cu ciclurile de conducere stabilite de WLTP și EPA, autonomia corespunzătoare ciclurilor reale putând fi diferită. Cifrele se bazează pe un obiectiv definit în prealabil.

Nu ai prins Rabla Plus?

Îți garantăm noi 10.000 € reducere!

Volvo XC40 Recharge. Stoc limitat.

Solicită oferta acum