<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=372626333464859&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Volvo XC90

Volvo, reperul tău de siguranță.

XC90. Chiar aici, chiar acum.

Rată lunară 552 € + TVA

Volvo, reperul tău de siguranță.

Chiar aici, chiar acum. Rată lunară 552 € + TVA

Livrare imediată din stoc | 4 ani garanție

Cu Volvo XC90 te bucuri de tot confortul pe care ți-l dorești și de cel mai înalt standard de siguranță, oferit de sistemele concepute să protejeze viața ta și a familiei tale.

Pentru noi aventuri și noi provocări trăite mereu în siguranță deplină.

DESCOPERĂ STOCUL
Light version-STE_723_MY23
Explorează caracteristicile

Confort și tehnologie în fiecare zi.

Google Integrat

HubSpot Video

Cel mai bun sistem de navigație
Cu Google Maps integrat impecabil în modelul XC90 Recharge, informațiile din trafic în timp real și redirecționarea automată te ajută să ajungi la destinație cu mai puține bătăi de cap.

HubSpot Video

Google Assistant
Vorbește cu Google în mașina ta XC90 Recharge, pentru a da comenzi fără a-ți folosi mâinile. Obține cu ușurință indicații de orientare, bucură-te de divertisment și păstrează legătura cu prietenii, familia și colegii – spune doar „Hei Google” pentru a începe.

HubSpot Video

Google Play
Rămâi conectat la universul tău digital. Google Play din autovehiculul tău XC90 Recharge îți permite să te bucuri de aplicațiile și serviciile care îți pot face fiecare călătorie mai plăcută și mai confortabilă.

Confort și tehnologie

xc90-fuel-highlights-2-1-16x9

Aer mai curat în interior
Purificatorul de aer performant din sistemul nostru de control al calității aerului, primul din lume, previne cu până la 95 de procente pătrunderea particulelor periculoase PM 2,5 în habitaclu. Acest lucru vă poate ajuta, pe tine și pe pasagerii tăi, să vă bucurați de un aer mai sănătos, de calitate superioară, indiferent de condițiile din exterior. Poți chiar monitoriza nivelurile de particule și polen din exteriorul autovehiculului.

xc90-fuel-highlights-2-2-16x9

O călătorie dinamică și plină de rafinament
Șasiul activ, cu suspensie pneumatică, al autovehiculului reglează constant garda la sol în timpul rulării și adaptează amortizoarele pentru a crește stabilitatea și a oferi o călătorie dinamică și plină de rafinament, cu o eficiențp energetică maximă la viteze mari. Și când împrejurările o cer, poți activa modul Off Roade pentru o gardă la sol mai mare.

HubSpot Video

O mână de ajutor
Tehnologia noastră avansată de asistare a șoferului te poate ajuta să menții o distanță sigură față de autoturismele din față adaptând viteza, menținându-ți autovehiculul centrat pe bandă, informându-te când este timpul să reiei condusul și chiar oprind autovehiculul complet în cazul în care șoferul nu reacționează.

xc90-fuel-highlights-2-4-16x9

Rămâi concentrat
Afișajul la nivelul parbrizului, tip head-up, îți permite să îți urmărești viteza, să urmezi navigarea pas cu pas și multe altele. Și toate acestea fără a-ți pierde atenția de la drum. Luminozitatea afișajului la nivelul parbrizului se adaptează automat la condițiile de iluminare și îți pot seta sistemul conform preferințelor proprii.

Acesta este un exemplu de calcul (valabil la data afișării) al ratei de leasing prin produsul de leasing financiar „Volvo Options” oferit de UniCredit Leasing Corporation IFN S.A.

Rata este calculată pentru autoturismul Volvo XC90, preț 54,514 euro, valoare finanțată de 40,885.50 Euro, avans de 25% (13,628.50 euro) și valoare reziduală de 50% (27,257 euro), perioadă de leasing 36 luni și dobandă variabilă Euribor la 3 luni + Marja 4.69% (dobanda poate fluctua în funcție de Euribor; pentru calculul ratei de mai sus s-a luat în considerare o valoare a Euribor la 3 luni de 0%). La valoarea ratei lunare de leasing se adaugă Comision de Analiză (acordare) de 2.50 % aplicat la valoarea de achiziție, Comision de Administrare lunar 0.10%, aplicat la  valoarea finanțată. Prima rată va conține avansul în valoare de 13,628.50 euro, taxa de logistică în valoare de 190 euro și comisionul de analiză în valoare de 1,362 euro. Toate sumele anterioare NU includ TVA, care va fi adaugată conform legislației în vigoare (19%).

Rata nu include valoarea asigurărilor Casco și RCA a căror valoare nu poate fi determinată în avans, însă contractarea acestor asigurări va constitui o obligație prevăzută de contractul de leasing.

Produsul ‘’Volvo Options’’ prezintă următoarele caracteristici: avans între 15%-50%, valoarea reziduală între 30% și 50%, cu trei opțiuni la finalul perioadei de leasing și anume returnarea autoturismului, reeșalonarea valorii reziduale sau dobândirea proprietății bunului prin achitarea integrală a valorii reziduale.

Oferta este destinată exclusiv persoanelor juridice și este supusă unor termene și condiții. Oferta poate fi modificată, retrasă sau prelungită în orice moment. Finanțarea este disponibilă sub rezerva aprobării dosarului de finanțare depus de către client, care se va decide în urma efectuării analizei financiare de către UniCredit Leasing Corporation IFN SA.

Volvo, reperul tău de siguranță.

XC90. Chiar aici, chiar acum.

Rată lunară 552 € + TVA

Solicită oferta