Fără griji
în caz de daună.

Ai avantaje pentru toate reparațiile efectuate la service-ul nostru.

5% BONUS din contravaloarea pieselor de caroserie înlocuite, oferit ca voucher pentru lucrări de mentenanță.

Repară-ți Volvo-ul la service-ul nostru și beneficiezi de 5% bonus din valoarea fara TVA a pieselor de caroserie înlocuite, bonus pe care-l vei primi sub forma unui voucher pe care îl vei putea folosi în decurs de un an la noi pentru efectuarea lucrărilor de mentenanță.

În plus, ai 20% REDUCERE din valoarea totală a daunei, dacă îți plătești singur reparația în caz de accident

Pe lângă bonusul de 5%, dacă îți plătești singur reparația în caz de accident, beneficiezi de o reducere comercială de 20% din valoarea totală a reparației efectuate la service-ul nostru.

Înscrie-te acum
cr_1
Îți dorești cele mai înalte standarde de calitate și siguranță pentru modelul tău Volvo?

Alege să efectuezi reparația daunei la noi!

Ori de câte ori efectuezi reparația daunei la service-ul nostru, te bucuri de cele mai înalte standarde de calitate și siguranță și de nenumărate avantaje:

  • Utilizăm exclusiv piese originale Volvo pentru garanția unei reparații de calitate superioară
  • Oferim garanție pe viață pentru piesele originale Volvo
  • Utilizăm proceduri de reparație și competențe tehnice certificate Volvo
  • Asigurăm produse software originale Volvo pentru orice fel de actualizări necesare (ex: software calibrare sisteme de siguranță după înlocuirea parbrizului, software pentru actualizarea calculatoarelor mașinii ca urmare a unei daune)
  • Asigurăm consultanță specializată prin Consilierii de Service
  • Asigurăm decontare directă cu majoritatea societăților de Asigurare și posibilitatea deschiderii dosarelor de daună prin autoconstatare
  • Asigurăm autovehicul de înlocuire pentru toate Volvo-urile cu daună, nedeplasabile
  • Asigurăm transportul către service pe platformă pentru autoturismelor nedeplasabile

cr_2

Știai că la reparațiile efectuate în service-urile din rețeaua autorizată Volvo, primești Garanție pe viață pentru piesele originale Volvo?

La service-urile autorizate Volvo beneficiezi nu doar de cele mai moderne echipamente de service, certificate conform standardelor Producătorului, ci și de Garanție pe viață* la piesele de schimb înlocuite.

Înscrie-te acum

Știai că în caz de accident, după reparație este necesară verificarea și re-calibrarea software a autoturismului?

Noi îți asigurăm produse software originale Volvo pentru orice fel de actualizări necesare pentru că în situația un accident rutier, un autoturism cu atât de multă electronică, are nevoie nu doar de reparații, ci și de calibrare software pentru sisteme de siguranță.

Totul pentru ca Volvo-ul tău să funcționeze la parametrii standard și tu să fii mereu în siguranță.

Înscrie-te acum
cr_4

Știai că în caz de daună Consilierii Volvo îți stau la dispoziție cu toate informațiile necesare pentru a rezolva rapid situația?

Tot ce trebuie să faci este să contactezi unul dintre Consilierii de Service Primus Auto pe email sau la unul dintre numerele de telefon afișate, pentru a primi toate informațiile de care ai nevoie în cel mai scurt timp. Asigurăm decontare directă cu majoritatea societăților de Asigurare și posibilitatea deschiderii dosarelor de daună prin autoconstatare, autovehicul de înlocuire pentru toate Volvo-urile cu daună, nedeplasabile, și transportul către service pe platformă pentru autoturismele nedeplasabile.

Primus Auto_Fara griji in caz de dauna_16_9

Termeni și condiții campanie “Aftersales 4PLUS Caroserie”

*Garanția este oferită numai în cadrul Service-ului Autorizat Volvo și este supusă unor termeni și condiții.

Garanția acoperă inclusiv costurile manoperei necesare pentru înlocuirea pieselor, dar nu și accesoriile, piesele supuse uzurii normale sau utilizării vehiculului cu încălcarea condițiilor stabilite de către producător sau consumabile. De asemenea, nu se oferă garanție pentru piesele care necesită înlocuire ca urmare a unei lucrări efectuate în afara Service-ului Autorizat Volvo. Pentru termeni și condiții complete, accesează linkul de mai jos.

Termeni și condiții garanție pe viață